Winterfeest '23

16 december 2023 wordt het centrum van Putten weer omgetoverd tot een sfeervol winters decor. Ook deze kerstmarkt zijn wij weer van de partij! Even opwarmen tijdens het koude weer? Bij ons bent u aan het juiste adres! We staan buiten met heerlijke hotdogs en burgers, en binnen kunt u genieten van onze aangepaste kaart.

(Let op! U kunt voor deze dag niet reserveren!)

Solliciteren

Momenteel zoeken we naar een enthousiaste bedieningsmedewerker! Ben jij degene die bij ons past?

Bij ons werken is heel divers! Zo hebben we bediening, bezorging, afwas en all round posities. Zoek jij een baantje of lijkt het jou leuk om bij ons te werken? Doe een mailtje naar info@allyoucankluif.nl en wij nemen contact met je op! 

Verse Frites

Onze verse friet snijden wij van echte Agria aardappelen en frituren wij in plantaardige olie. De aardappelen worden elke 2 weken geleverd in grote  zakken en worden koel en droog bewaard. De friet snijden wij met de hand en bakken wij voor om ze vervolgens vers af te bakken, dit zorgt voor de lekkerste verse friet van Putten!

Homemade en vers

Wij proberen al onze producten zelf te maken. Van friet, kipkruiden, coleslaw, saté, satésaus, kipburgers tot aan onze zelfgemaakte mayonaise. Dit zorgt voor diversiteit tijdens het werk en voor de allerbeste kwaliteit. En daar gaan wij voor!

Wist u dat...?

🍔 Wij al 3 jaar op rij als leukste restaurant van Putten zijn uitgeroepen?

🍟 Wij familie van elkaar zijn?

🌭 Wij het meest energie krijgen van feestdagen?

🍿 We bestaan sinds november 2016?

🍗 De smulplank het meest bestelde gerecht is van onze kaart?